Τηλέφωνα

26510 72000

Διεύθυνση

Περικλή Ζυγομάλλη 9-11,
Ιωάννινα
 
Ξεκάθαρη Διαφορά

Γιατί να επιλέξετε τα Φροντιστήρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ:

Οι πάρα πολλοί σημερινοί επιστήμονες και η κορυφαία μας θέση στα φροντιστηριακά δρώμενα της πόλης είναι η Εγγύηση για όσα ισχυριζόμαστε.

Σημειώσεις & Βιβλία

Με τα βιβλία μας, τις «έξυπνες» σημειώσεις και τα διαγωνίσματα, συνοψίζουμε την ύλη και καλλιεργούμε τον τρόπο σκέψης του μαθητή στο πνεύμα των εξετάσεων.

Φροντιστηριακό Σχήμα

Είμαστε το πιο ολοκληρωμένο Φροντιστηριακό σχήμα στο νομό και υπερκαλύπτουμε όλα τα μαθήματα με εξειδικευμένα στελέχη για κάθε διδακτικό αντικείμενο.

Καρίερα & Εμπειρία

Οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων καθώς και οι συνεργάτες μας είμαστε καθηγητές με καριέρα στη φροντιστηριακή εκπαίδευση και δεν ασχολούμαστε μ’ αυτήν περιστασιακά.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Διαθέτουμε μοναδικές εγκαταστάσεις, όλοι οι χώροι διαμορφώθηκαν για να στεγάσουν εκπαιδευτικές λειτουργίες και είναι αισθητικά αναβαθμισμένοι και λειτουργικά σωστοί.

Υψηλοί Στόχοι

Η ανεξάντλητη διάθεση που έχουμε για το καλύτερο έχει ως αποτέλεσμα, η κατάρτιση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος να γίνεται κάθε χρόνο με όλο και υψηλότερους στόχους.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και προτείνουμε το καταλληλότερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ώστε οι μαθητές μας να οδηγούνται με επιτυχία στη σχολή που πραγματικά θέλουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ας Γνωριστούμε

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Σπουδών και τον Τρόπο Διδασκαλίας οι καθηγητές και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

X